Agenda & Nieuws van Kees van Meel

weblog van Kees van Meel

Agenda van Kees van Meel

HOMEPAGE van KEESVANMEEL

 

 

januari 2009

Geen echt agendapunt, maar wel leuk: de uitnodiging van de gemeente Breda voor de nieuwjaarsreceptie heeft een gedicht van stadsdichter Kees opgenomen. Ziet er mooi uit voor de verzamelaar.

 

vrijdag 23 januari

 

Op de eerste cultuurnacht zijn Debrah en Kees uitgenodigd voor een kort live optreden tussen 22.00 en 23.00 uur in de sfeer van “De wereld draait door”. Het totale programma is te vinden op www.cultuurnachtbreda.nl

 

donderdag 29 januari

Tijdens Nationale Gedichtendag is er een doorlopend programma in de bibliotheek. Ga tijdens Nationale Gedichtendag mee op reis in taal, muziek en beeld langs de Mark, zijn historie en betekenis voor de stad Breda.

In Bibliotheek Breda vindt een avondvullend programma plaats rondom De Mark en de stad Breda van Pien Storm van Leeuwen.
Mr. W.J. Willems, wethouder cultuur van de Gemeente Breda neemt deze avond het eerste exemplaar in ontvangst van het dichtdoosje met veertien po√ęziekaarten.

Programma
‚ÄĘ Inleiding door Koos Tuitjer, kunstredacteur van Brabant Cultureel.
‚ÄĘ Pien Storm van Leeuwen vertelt over de nieuwe poosplaatsen langs de rivier en leidt zo de optredens in van muzikanten en dichters.

Muzikanten en dichters
‘Muse conNAction’ brengt gezongen voordracht van po√ęzie, geschreven door Brabantse dichters voor het stroomgebied van de Mark.
Annemiek van de Geijn
Noortje Korst
Frans A. Brocatus,
Olaf Douwes Dekker,
Kees Hermis,
Maarten van den Elzen
Kees van Meel,
Jasper Mikkers,
Herbert Mouwen
Pien Storm van Leeuwen

 

 

vrijdag 30 januari om 20:30

Goirle: 13e nacht van het gedicht

¬†Een avondlang po√ęzie van verrassend hoog niveau plus aansprekende teksten op muziek. Wie wil dat niet? Tot diep in de Nacht zal tijdens de 13e Nacht van het Gedicht zowel in de theaterzaal als in het Grand Caf√© het literaire woord klinken voor de betrokken bezoeker. Gastvrij, laagdrempelig, geanimeerd en sfeervol zoals de trouwe bezoeker van de Nacht dat gewend is. Samen met Erato, de muze van de dichtkunst, zullen weerom velen kunnen genieten van een unieke Nacht waarin de dichter het voor het zeggen heeft.

Ook de drie stadsdichters van Tiburg, Antwerpen en Breda zullen een “rondje” doen: Frank van Pamelen, Bart Moeyaert, Kees van Meel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are off for this post

Comments are closed.